Podhlavička

V rámci dobré vůle mojí charitativní iniciativy ,,PRO ŽIVOT" přiděluji moje osobní, ale i veřejně ,,certifikáty kvality pro život". Certifikáty jsou vystaveny mým osobním charitativním zapsáním na tuto stránku, na základě mého vlastního uvážení. Na zápis subjektu, či osoby, zde není právní nárok, nelze si jej zakoupit, ani jinou cestou zaplatit.
( Vyhrazuji si právo zde kterýkoli ze zápisů, kdykoli, bez udání důvodu pozměnit, či smazat ) .
..
Společenská témata:


ZDRAVÍ a GASTRONOMIE, VEŘEJNÉ STRAVOVÁNÍ,

OBCHOD a SLUŽBY,

SOCIÁLNÍ SFÉRA, SOCIÁLNÍ SLUŽBY,

POLITIKA

..
Na základě principu Lásky Stvořitele, a hodnot s tím spjatých, uděluji ,,Certifikát kvality PRO ŽIVOT" těmto osobám, a subjektům:


úterý 29. ledna 2019

Myšlenky, vize :

Myšlenky a vize, pozitivní, dle blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com a v tamních všech odkazech.. také www.ForHealthOne.blogspot.com pro optimálně udržitelný ,,život"na planetě Zemi, s optimální prosperitou, v optimálním bezpečí.
~~~~~~
Myšlenka o tom, že v naší zemi vedle výroby energie, elektrické, z obnovitelných zdrojů, je zapotřebí do doby, nežli budeme mít jistotu, že tyto obnovitelné, či alternativní zdroje plně nahradí kapacitně výrobu elektrické energie z jádra, do té doby je nutno vedle obnovitelných, alternativních zdrojů, udržovat, i obnovovat, inovovat a stavět, jaderné elektrárny..bloky jaderné výroby energie, například dle současných návrhů zahraničních dodavatelů, kteří jsou dodavateli jaderných bloků v jižní Koreji, která, jak jsem slyšel v Českém rozhlase, vyhrála výběrové řízení.
~~~~~~