Podhlavička

V rámci dobré vůle mojí charitativní iniciativy ,,PRO ŽIVOT" přiděluji moje osobní, ale i veřejně ,,certifikáty kvality pro život". Certifikáty jsou vystaveny mým osobním charitativním zapsáním na tuto stránku, na základě mého vlastního uvážení. Na zápis subjektu, či osoby, zde není právní nárok, nelze si jej zakoupit, ani jinou cestou zaplatit.
( Vyhrazuji si právo zde kterýkoli ze zápisů, kdykoli, bez udání důvodu pozměnit, či smazat ) .
..
Společenská témata:


ZDRAVÍ a GASTRONOMIE, VEŘEJNÉ STRAVOVÁNÍ,

OBCHOD a SLUŽBY,

SOCIÁLNÍ SFÉRA, SOCIÁLNÍ SLUŽBY,

POLITIKA

..
Na základě principu Lásky Stvořitele, a hodnot s tím spjatých, uděluji ,,Certifikát kvality PRO ŽIVOT" těmto osobám, a subjektům:


úterý 29. ledna 2019

CERTIFIKÁTY KVALITY ,, PRO ŽIVOT " ; ** ZDRAVÍ ** GASTRONOMIE ** ZDRAVOTNICTVÍ ** SPOLEČNOST **

** ZDRAVÍ ** GASTRONOMIE ** ZDRAVOTNICTVÍ ** SPOLEČNOST ** OBCHOD a SLUŽBY ** :
Protože většina onemocnění, somatických, nevrozených, má příčinu ve stravování s důsledkem disbalance pH těla, uděluji,, Certifikát kvality PRO ŽIVOT" svému systému pH vyváženého stravování, receptáři, uvedeného na stránkách: www.Atjstekrasna.blogspot.com, taktéž na: www.ForHealthOne.blogspot.com
Tento systém, stravovací, považuji za pro zdraví Lidu, nezbytné, aby byl zakomponován, do stravovacích provozů škol, školek, do domovů sociální péče, do nemocnic ( bezplatně umožňuji státním institucím světa užívání tohoto receptáře ve státních gastronomických provozech, při zachování v něm uvedených principů ), dále považuji za značný přínos pro zdraví Lidu, používání tohito receptáře též v komerčních gastronomických provozech ( dle podmínek,  v receptáři uvedených ). Bezúplatně tento receptář, lze používat, užívat, soukromě v domácnostech.

.. A nedílnou součástí KVALITY PRO ŽIVOT, pro možnost života v optimálním zdraví, je taktéž program, plán, řízení, vedení, státu Česká republika, tedy naší země České, ( o kterém píši detailně socio ekonomickým rozborem, jenž považuji za nezbytné jej neprodleně a beze zbytku, zakomponovat do vládních programů českých vlád v současnosti, i pro budoucnost, na mém web blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com

~~~~~~

SPOLEČNOST .. Média :

Radio ZET  ( na vlnách 101,1 ) rozhlasová stanice, podle mne s Andělskou svou podstatou, čistotou, jak to má, myslím, na světě být.

~~~~~~

Rozhlasová stanice ( na vlnách 98,7 ) ..též si o této rozhlasové stanici myslím, že jsou rozhlasovou stanicí, subjektem, čistě Andělských kvalit, tedy ,,pro život".

~~~~~~

SPOLEČNOST .. Obchod a služby :

ČESKÁ REPUBLIKA, PRAHA:

Prodejna ,,MARKS and SPENCER" na Václavském náměstí n. 793/36 v Praze s ohledem na můj postřeh vysoké kvality služeb směrem ke klientům příchozím jim, a také s ohledem zejména v důsledku toho na to, že v oddělení potravin lze zakoupit některá ,,polévková jídla", bez škodlivých na obalu uvedených přísad, přibližující se svou recepturou mému receptáři: www.ForHealthOne.blogspot.com .

~~~~~~

NĚMECKO:

Sportovní uzavřená obuv ( celoroční ) značky: ,,Lowa"

~~~~~~

~~~~~~
~~~~~~
 MNOU VYTIPOVANÍ ADEPTI NA UDĚLENÍ JIM ZDE
CERTIFIKÁTU ,,KVALITY PRO ŽIVOT" :

( MÉDIA) :

Česká republika:

Rád bych udělil certifikát ,,kvality pro život" subjektu: Rozhlasová stanice Českého rozhlasu plus ( na vlnách 92,6 ), ale v současnosti nemohu, jelikož podle mého názoru v ní jsou někteří Lidé v roli moderátorů a moderátorek též někteří komentátoři  ( a možná i spolupodílející se na tom tamní někteří Lidé z jejich firemního zázemí podílející se jim na připravě programové nabídky či i režie ) hovořící do rozhlasového éteru, kteří do svého projevu, podle mého názoru,  směrem k veřejnosti vkládají své osobní negativní rádoby ,,podprahové" informace, a rádoby tendenčně jimi i takové rádoby programy ( což však, co vím, i zakazuje zákon )..blíže toto upřesňuji, částečně, ku možnosti usnadnění nápravy věci v odkaze zde:
https://myreviewsone.blogspot.com/2019/01/moje-recenze-i-knizne-k-mediim.html
také zde: https://myreviewsone.blogspot.com/2019/01/moje-recenze-cro-plus-1412019.html
Tedy, do doby, nežli se toto vše v této organizaci, tedy v organizaci Českého rozhlasu, napraví, nežli shledám někdy namátkovou kontrolou si v tomto, důslednou nápravu, zůstává tato rozhlasová stanice, tedy Český rozhlas plus, vzhledem k tomu, že vím, že v ní jsou i bytosti Andělské (a díky nim za to, že jsou), zde v úrovni ,,adepta" na přidělení ode mne certifikátu ,,kvality pro život".


~~~~~~